ALBUM: RBDjan – KING

De opvolger van de albums “De Onderbaas” en “Renaissance” is een feit. RBDjan heeft namelijk zijn derde solo album genaamd “KING” uitgebracht. Op de door Citylights geproduceerde album staan gastbijdragen van Diggy Dex, Jayh, Lijpe, Adje, Kempi, Hansie, Josylvio, LVZY, … Lees meer »


ALBUM: Hef – Geit

Onlangs verschenen er al wat tracks online in de vorm van singles, maar wanneer er een nieuw album van Hef zou verschijnen was nogal onduidelijk. De opvolger van het in 2016 uitgebrachte album “Ruman” is een feit. “Geit” is de … Lees meer »


ALBUM: Ismo – Transformatie

Na “De Waarheid 2” hebben we een poos even niets mogen vernemen van Ismo, maar de beste man is terug met het album “Transformatie”. Een 14 tracks tellende album met gastbijdragen van Riffi, Lijpe en Bracket.


ALBUM: SpaceKees – Suave

SpaceKees heeft jaren na het uitbrengen van zijn album “Meer Ruimte” weer een volwaardig nieuw album uitgebracht namelijk “Suave”. Waar hij op zijn vorige album echter wel 26 tracks uitbracht doet hij het deze keer met een summiere 10 tracks. … Lees meer »


ALBUM: Jeno – 1Man$

Jeno heeft zijn langverwachte album genaamd “1Man$” uitgebracht. Het betreft een 10 tracks tellende plaat met daar op een gastbijdrage van Airwilandyayo. Checken doe je uiteraard hieronder.


ALBUM: Rico & Sticks – IZM

Het is eindelijk dan zo ver. Eindelijk weer een gezamenlijke plaat van Rico en Sticks. 11 jaar geleden brachten de mannen samen met producer Delic het Opgezwolle album “Eigen Wereld” uit en sindsdien waren er alleen nog solo albums verschenen … Lees meer »


ALBUM: Spuugzat – Weg Van Hier

De in Den Haag woonachtige Spuugzat bracht eerder zijn EP’s “Niks Mee Te Maken” en “Inpakken/Wegwezen”. Deze zijn momenteel opgevolgd door zijn debuutalbum genaamd “Weg Van Hier”. Op het 14 tracks tellende album werkt SPUUGZAT opnieuw met producer NICK.ILL.SON.