ALBUM: Jeno – 1Man$

Jeno heeft zijn langverwachte album genaamd “1Man$” uitgebracht. Het betreft een 10 tracks tellende plaat met daar op een gastbijdrage van Airwilandyayo. Checken doe je uiteraard hieronder.


ALBUM: Rico & Sticks – IZM

Het is eindelijk dan zo ver. Eindelijk weer een gezamenlijke plaat van Rico en Sticks. 11 jaar geleden brachten de mannen samen met producer Delic het Opgezwolle album “Eigen Wereld” uit en sindsdien waren er alleen nog solo albums verschenen … Lees meer »


ALBUM: Spuugzat – Weg Van Hier

De in Den Haag woonachtige Spuugzat bracht eerder zijn EP’s “Niks Mee Te Maken” en “Inpakken/Wegwezen”. Deze zijn momenteel opgevolgd door zijn debuutalbum genaamd “Weg Van Hier”. Op het 14 tracks tellende album werkt SPUUGZAT opnieuw met producer NICK.ILL.SON.


ALBUM: Starrlight – Vortex Syndrome

Eerder bracht Eastgarden emcee Starrlight al haar EP’s genaamd “Hypergraphia”, “Soulshifters” en “Spiritually Connected” uit, maar inmiddels heeft ze dan ook haar debuutalbum genaamd “Vortex Syndrome” mogen uitbrengen. Deze energievolle dame brengt hiphop met passie en dat is dan ook … Lees meer »


ALBUM: McGyver – MonarchivaRmx

McGyver heeft zijn album “Monarchivaris” (dat in 2014 is uitgebracht) geremixed en voorzien van diepgaande lyrics. Dit heeft geleid tot de 10 tracks tellende plaat “MonarchivaRmx” met gastbijdragen van Starrlight, Drico en Rickz. De producties komen van Red, Sneadr, Oracle … Lees meer »


ALBUM: Boef – Slaaptekort

Na het brengen van zijn EP “Gewoon Boef” is het dan eindelijk zo ver. De Alkmaarder heeft een geheel album uitgebracht genaamd “Slaaptekort”. Een plaat met gastbijdragen van Sevn Alias, Ali B, Soufiane Eddyani, Ronnie Flex, Lil Kleine en Para … Lees meer »