EP: STEEV – De Vorm

Na een korte stilte is STEEV terug met een nieuwe EP genaamd “De Vorm”. Op de 9 tracks tellende EP staan twee gastbijdragen, namelijk van Corbeaux en Kevtendencies. De EP varieert van bangers tot filosofische tracks.


EP: Nino – Gotu

Nino uit Zaandam heeft zijn langverwachte EP genaamd “Gotu” uitgebracht. De EP telt 9 tracks en bevat gastbijdragen van zijn homies Singa, Joshua Newton en Blue Haze.


EP: K1 Kerbusch – Teringbende

Fata lid K1 Kerbusch heeft zijn eerste solo EP genaamd “Teringbende” uitgebracht. Eerder waren er al verscheidene bijbehorende videoclips verschenen, maar nu is de 4 tracks tellende EP ook in zijn geheel op Spotify te beluisteren. De beats zijn geproduceerd … Lees meer »


EP: Ill Material – Goot Rap

Dat Nul7Negen lid Ill Material ook solo zijn mannetje staat moge duidelijk zijn. Na eerder de bijbehorende videoclips van de tracks “Blad Klad” en de titeltrack “Goot Rap” te hebben uitgebracht is nu ook de gehele EP genaamd “Goot Rap” … Lees meer »


EP: Storme – Open Hart

Storme uit Gent heeft de opvolger van zijn eerdere release “Open Boek” uitgebracht, namelijk de EP “Open Hart”. De EP telt 7 tracks en bevat gastbijdragen van Pepe, Raab, Fatih en Hakim.


EP: Ruyzdael – 6

Samen met Dim Browski en Undog maakt Duvel deel uit van de formatie Ruyzdael. De formatie heeft het eerste deel van het drieluik project “Ruyzdeel” uitgebracht. Het eerste deel “6” dat uit 7 tracks bestaat is hieronder te beluisteren. De … Lees meer »


EP: Spuugzat – Inpakken/Wegwezen

De van oorsprong Amsterdamse, maar in Den Haag woonachtige Spuugzat heeft zijn nieuwe EP “Inpakken/Wegwezen” uitgebracht. De EP telt een vijftal tracks en bevat gastbijdragen van M4GIC, Majin MiGlow en Stoorzender en is volledig geproduceerd, gemixt & gemasterd door NICK.ILL.SON. … Lees meer »


EP: Mulu – Altijd Feestje

Mulu heeft zijn EP “Altijd Feestje” uitgebracht. Een poos geleden was de gelijknamige single al te checken, maar nu dus ook de gehele EP. Op de vier tracks tellende EP staan enkel beats van producer Chubeats. >