EP: RFx & DenZen – AvalanchE

00

De Zaanse hiphopformatie AvalanchE met de emcees RFx en voorheen Epic Skillz en nu als DenZen wonnen in 1999 de Grote Prijs van Nederland in de categorie Hiphop/R&B. Echter waren de mannen na het winnen van de Grote Prijs van Nederland redelijk stil en brachten vrijwel geen echte release uit. Zo waren zij wel een aantal jaar te horen op de Made in the Shade soundtracks met hun bijdragen middels het leveren van tracks. RFx bracht in 2017 zijn solo album “Reintje aan de Praat” uit en leverde daarmee zijn eerste volledige plaat af in samenwerking met producer NAV en verscheen met de track “Bedenk Zelf” op onze “Wehoudenhethiphop Compilatie Album”.

Anno 2018 is het dan weer zo ver en mogen we een mini EP aan jullie voorschotelen waarop RFx samen met DenZen is te horen. Het betreft de mini EP genaamd “AvalanchE” die de naam van de formatie uit 1999 draagt en telt twee tracks, namelijk “Trots” en “TellemNow”. Beluister hem hieronder!

Tags