Wie is #wehoudenhethiphop

WH4 logo blauw transparant witte letters

#wehoudenhethiphop is het platform voor en van hiphopliefhebbers. Voor en samen met jou. De hardste tracks, de laatste releases, de dopeste events, discussies en meer je gaat het vinden bij #wehoudenhethiphop. De plek waar alles samenkomt. En dan hebben we het niet over wacke fake ass money bitching hiphop die moedwillig in je maag gestouwd moet worden om ego’s of bankrekeningen te spekken. Nee hier vindt je de echte rauwe hiphop voor je bakkes, waarbij de liefde voor hiphop voorop staat.

Maar het hiphop houden kunnen we niet alleen. Waarom? Misschien is dat het best te beantwoorden met een vraag en antwoord. Ben je hiphop of doe je hiphop? Een vraag die je niet kunt beantwoorden. Om hiphop te zijn moet je hiphop doen en om hiphop te doen moet je hiphop zijn. Je hebt beide nodig. Hiphop is een cultuur, een levenswijze. Beats, rhymes, bboys en graffiti artist komen nergens als ze niets doen, maar hiphop komt ook niet verder als hiphopheadz hun liefde in de vorm van muziekbeleving niet met elkaar delen, want ook dat is hiphop! Daarom hebben we jou dus nodig. Deel jouw liefde voor hiphop samen met hiphopheadz as yourself! Vertel men over #wehoudenhethiphop.

#wehoudenhethiphop. Het platform waar de liefde en passie voor de cultuur en de bijbehorende muziek samen komt. Samen houden wij het hiphop.